Dolunay Bebekleri Daha mı Akıllı?

Bu yazımızda sana ayın fazlarından ve ne anlama geldiklerinde bahsedeceğiz:
Burcun, doğum saatinde yıldızların hangi konumda olduğunu gösterir ve özellikle 'güneş' ve 'ayın' o gün o saatte nerede olduğuna odaklanır. Ama gel gelelim ki burçlar belirlenirken ayın fazları dikkate alınmaz. Ancak, ay döngüsünün her aşamasının da hayatınızın birçok alanı üzerinde güçlü bir etkisi olduğu anlaşıldı.

Çoğu zaman, doğduğun zamanki ayın evresinin hayatın üzerinde çok büyük etkileri olduğunu sen de fark edeceksin. Mesela yeni ay bebekleri genellikle ilerleyicidir, dolunay bebekler tipik olarak genç yaşlardan itibaren yeteneklidir ve hayatlarının çoğunu her alanda tam bir meyveye ulaştırırlar vb gibi.
Şimdi ayın evrelerinin üzerimizdeki etkilerine gelin birlikte bakalım..🌜 🌝🌛 

Yeni Ay Fazı

Eğer doğduğun ay fazın "yeni aysa", perde arkasındaki üretici, yenilikçi sensin! Çok fazla araştırıp, bilgi toplayıp gözden geçirdikten sonra onu damıtma veya başkaları için yeniden yaratma konusunda çok yeteneklisin.
Daha çok küçük yaşlarda, yapman gerekeni sana bildiren işaretler ve sinyaller yaşamaya başlayacak ve kendini diğerlerinden çok daha erken tanıyıp, kendi yolunu çok erken yaşlarda çizeceksin.
Yeni Ay Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Galileo Galilei, Pablo Picasso


Hilal Fazı

Haritasında hilal fazına sahipsen hem gelenekselci hem de gelişime açık bir yapın var. Geçerli bir sebep için kuralları yıkmak senin için hiç de zor değil. Hilal Fazına sahip kişiler etrafındaki insanları çok önemserler ama genellikle 20'li 30'lu yaşlarından önce hayatlarına ciddi birini almak istemezler.
Genellikle inatçı olarak bilinirler ama bu onların gerçekten istedikleri şeyleri elde etmelerinde işe yarar.
Yeni Ay Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Indra Ghandi, Dalai Lama,Woody Allen

İlkdördün Fazı

Nedensiz İsyancılardır! Statükoya karşıdırlar,imkansızı imkanlı yaparlar ve olması gerektiğini düşündükleri bir şeyi var ederler.
Duygularına fazlasıyla uyum sağlamışlardır, ancak genellikle projeleri tamamlamak için çabalamaları gerekir.
Büyük resmi gören onlardır; ancak emeklerinin meyvelerini 30'ların sonlarına 40'lı yaşlara doğru alırlar. Biraz sabır!💪

İlkdördün Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Marie Curie, Marquis de Sade

Büyüyen Ay Fazı

İnsanığın şifacısı onlardır!🙏 Onlar, diğerlerinin ihtiyaçları ve acılarına çok iyi uyum sağlamış ve hayatlarını her ne şekilde olursa olsun yardım etme misyonuna adamışlardır. Amaçları insanlığa yardım ya da hizmet etmektir. Orta yaşta gelişip kendilerini bulurlar. Daha da olgunlaştıklarında ellerinden gelenin en iyisini yaparlar ve geriye bakıp ne yaptıkları konusunda hep minnettar olurlar.

Büyüyen Ay Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Bill Gates, Napoleon Bonaparte

Dolunay Fazı

Dolunay çocukları en çılgın hayallerini yaşamak üzere dünyaya gelirler!🕺 Olağanüstü şeyler yaratmak için buradalar ve genellikle çok genç yaşlardan itibaren birer dahi olarak bilinirler. Genellikle çok duygusaldırlar, rahatlıklarına çok düşkündürler ve genellikle tepkileri çok büyük olur. Bu nedenle hayattan ne istediklerini çok iyi bilir ve bunu elde etmek için çabalarlar. 
Dolunay her on yıllık dönemlerde bu insanların hayatlarını farklı şekillerde etkiler.

Dolunay Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: İngiltere Kraliçesi 1. Elizabeth, 

Küçülen Ay Fazı 

Küçülen Ay Fazında doğanlar kalıcı bir değişim yaratmakla ilgilenirler. Amaçları geleceğe kalıcı bir miras bırakmaktır ve bu nedenle genelde tarih ve sosyal kalıplar gibi konularla ilgilenirler. Sezgileri çok kuvvetlidir ve entellektüeldirler. İleri yaşlarda zirve yaparlar ve geçmişe dönüp bakınca geleceği düşünmekten daha büyük keyif ve huzur duyarlar.

Küçülen Ay Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Prenses Diana, Adolf Hitler

Son Dördün Fazı

Bu kişiler en derin sezgi ve duygulara sahip olanlardır. İç dünyaları çok eksantriktir ve benzersizdirler. Bu onların yaratıcılık anlamında çok üretken olmalarına sebep olur. 60'lı 70'li yaşlarda hala kalbi çok genç ve bilge kişi olarak anılırlar.

Son Dördün Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Leonardo Da Vinci, Victor Hugo

Balsamik Fazı

Balsamik ay bebekleri adeta bir başka gezegenden oldukları gibi gerçekten eşsizdirler. Ruhsal yönleri çok kuvvetlidir ve şifacıdırlar. Mevcut gerçekliğin ötesini de algılayabilirler. Onlar kendi zihinleri tarafından en iyi şekilde eğlendirilirler ve genellikle teori ve olasılıkları düşünmek ve yorumlamak için yeni ve yenilikçi yollar bulurlar. 
Hayatlarının sonunda zirveye çıkarlar, ama hayatın her aşamasında ve mevsiminde sevinç ve başarı hep onlarladır.☺️

Balsamik Fazına Sahip Bazı Önemli Kişiler: Frida Kahlo